Ekonomi

Şile Belediyesi’ne Sıfır Kilometre Greyder Hibe Edildi

Şile Belediyesi altyapı faaliyetlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. 782 kilometrekarelik alanda 62 mahalleye hizmet veren Şile Belediyesi’ne yapılacak altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1 adet sıfır kilometre Greyder Hizmet Aracı hibe edildi.

Sıfır kilometre greyderi Şile’ye tebrikler

Gelişen ve büyüyen Şile’nin ihtiyaçları çerçevesinde araç filosunu güçlendirmek ve sürdürülebilir belediye hizmetlerinin kalitesini artırmak için çalışmalarına hız veren Şile Belediyesi, 2017 yılı çalışmaları sonucunda sıfır kilometre Hidromek marka greyderi araç filosuna dahil etti. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın girişimleri.

Şile Belediyesi’nin altyapı çalışmalarında kullanılan 1987 model greyder ekonomik ömrünü tamamlamış olduğundan filoya eklenen sıfır kilometre greyder, sürdürülebilir belediyecilik çalışmaları açısından büyük değer taşıyor.

“Hizmet kalitemiz için filomuzu yenilemeye devam edeceğiz”

İstanbul’un son dönemde parlayan yıldızı Şile’nin değerli bir çekim merkezi haline geldiğini belirten Lider Ocaklı, şöyle konuştu: “Özellikle son birkaç yılda Şile değerli bir çekim merkezi haline geldi. Ulaşım akslarının tamamlanmasıyla birlikte, İlçemizde yaşayan hemşehrilerimizin sayısı artıyor. Dolayısıyla ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sayısı da artıyor.” Bu noktada ihtiyaçlar da artıyor. İlçemizi ziyaret eden misafirlerimize ve Şileli hemşerilerimize en uygun ve kaliteli hizmeti sunmak için tüm ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. 1987 yılından bu yana uzun süredir ilçemizde hizmet veren emektar aracımız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın hibe aracıyla yenilendi. Hizmet kalitemiz için araçlarımızı yenilemeye ve filomuzu genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

Belediye bütçesine yük getirmeden 6 milyon 500 bin liralık bir yatırım daha

Şile’de yakın zamanda hizmete giren sıfır kilometre temizlik araçlarının yanı sıra bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılaması planlanan iş makinaları da araç filosuna katıldı. Yol yapımı, yeni yol açma ve kar küreme çalışmaları gibi birçok altyapı çalışmasında hizmet verecek greyder araç filosuna katılarak Şile Belediyesi’nin iş makinaları parkını güçlendirdi.

Satış fiyatı 6 milyon 500 bin TL olan Hidromek marka greyder, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hibe desteğiyle belediye envanterine eklendi. Böylelikle belediye bütçesine herhangi bir ek yük getirmeden önemli bir ihtiyaç karşılanmış oldu. – İSTANBUL

sarikamis-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu