Haber

Meral Akşener, Aydın’da Kuvayi Milliye Anıt Evi’nin açılışını yaptı.

Aday Tanıtma Programı için Aydın’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Efeler Belediyesi tarafından hizmete açılan Kuvayi Milliye Anıt Evi’nin açılışını yaptı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde dönemin Macar ustaları tarafından yaptırılan ve Efeler Belediyesi tarafından restore edilerek Kuvayi Milliye Anıt Evi’ne dönüştürülen tarihi binanın açılışı DÜZGÜN Partisi Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirildi. Anıt evin açılış kurdelesini kesen Başkan Akşener, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ı tebrik ederek Milli Mücadele döneminin önemine dikkat çekti. Açılışın ardından Genel Başkan Akşener ve beraberindekiler Anıt Evi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Programda, Anıt Ev’in açılışında emeği geçenlere plaket takdim edilirken, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay da Akşener’e Yörük kostümü ve fes takdim etti.

“Sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz”

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, açılış programında yaptığı konuşmada, “Biz Efeler halkı olarak 7 Eylül’de bağımsızlık gününde tarihi konutumuzu açılışını yaparken, 100’üncü yıl dönümünde anıt açılış yapan tek belediye olarak tarihi konutumuzu hizmete açtık. Cumhuriyetimizin Aydın ilinde, verdiği sözü yerine getiren bir belediye olarak Kuvayi Milliye Anıtını kutladık.” “Evimizi açacağımızın sözünü verdik. Başkanımız, bizi yalnız bırakmadıkları için tüm Efeler ve Aydın halkı adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasına Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın yürüttüğü projelerden bahsederek, “Sosyal belediyecilik buna denir” diyerek başladı.

“Yerel seçimler düğündür”

Akşener konuşmasında, “Türkiye öyle bir dönemden geçiyor ki bu dönemde Efeler’den başlayarak Türkiye’nin her yerinde sizin iradeniz, çalışanın yanında olma iradesi, hizmetçinin yanında olma iradesi var. hayırseverin. Bakalım efendilere ne hizmetin var, şimdiye kadar ne yaptın?” “Bundan sonra ne yapacaksınız?” sorusunun sorulduğu yerel seçimlere gidiyoruz. diye sorulur. Aslında yerel seçimler düğündür. Yerel seçimler talep eden seçmenin yani “Belediye hizmetlerini size daha uygun hale getireceğim” diyen seçmenin hazır tutulduğu bir dönemdir. Bu dönemi Allah’ın rızası için yeterince kullanın. Bu şekilde hizmet edenlere bir kuruş verin. “Vaktini boşa harcamayan belediye başkanlarınızı ödüllendirin ve yeniden seçin” dedi.

“Kardeşimizi yeniden lider seçmenizi rica ediyorum.”

Konuşmasına devam eden Akşener, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’dan oy isteyerek, “Fatih lider irade ve kararlılık gösterdi. UYGUN Partisi’nden yeniden aday oldu. Şimdi böyle bir durumda kime güvendi? Size güvendi,” dedi. bana değil. Kendine, Tanrısına güvendi.” Bana güvendi. Çünkü o, ‘Cenâb-ı Allah salihlerden yanadır’ dedi. O zaman size güvendi, ‘Vatandaşlarım benim yanımda olacaklar, beni yeniden seçecekler ve elbette yanlış yaparsam kulağımı çekerler.’ Bugün burada söyleyecek bir şey bulamıyorum. Rabbim emeklerinizi, çabalarınızı ibadet saysın. Konuşmasını, “Kardeşimizi ve belediye başkanımızı yeniden seçmenizi rica ediyorum” diyerek bitirdi. – AYDIN

haber-doganyol.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu