Haber

140journos’tan Fincancı’ya yanıt: Sorular 2 Şubat’ta e-postayla gönderildi

140journos’un Adnan Oktar ve örgütünü konu alan ‘Adnan’ belgeselinde Türk Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya yöneltilen suçlamaların ardından başlayan tartışma sürüyor.

140journos belgeselinde örgüt üyelerinin Fincancı’ya işkence raporu hazırlattığı ve bu raporla soruşturmanın ‘boşa gittiği’ iddia ediliyor.

Belgesel ekibinin iddialar konusunda sessiz kaldığını iddia ettiği Şebnem Korur Fincancı, 140jourson’un kendisine ulaşmadığını belirtti. Fincancı, cezanın ne olduğunu açıkladığı açıklamasında iddialarla ilgili hukuki girişimde bulunacağını duyurdu.

‘CEVAPLARINIZ AÇIKLAMA VE YORUMLAR BÖLÜMÜNDE VERİLECEKTİR’

TTB Lideri Fincancı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya 140journos ekibi de aynı yöntemle yanıt verdi. Fincancı’ya 2 Şubat 2024 tarihinde gönderildiği belirtilen e-postanın ekran görüntüsünü yayınlayan ekip, şu notu yazdı: “Merhaba Şebnem Hanım, sorular size dizi yayınlanmadan önce aşağıdaki adreslerden gönderilmiştir. Platformumuz, haklarındaki iddialara ilişkin tarafların cevaplarına her zaman açıktır. Sorularımız aşağıda açıkça belirtilmiştir. Tekrar aktarıyoruz. Cevaplarınız belgeselin altındaki açıklamalar ve yorumlar bölümünde yer alacaktır. Bunun dışında, Serinin son bölümünde kapsamlı yanıt hakkınızı kullanmak isterseniz platformumuz tüm taraflara olduğu gibi size de açık.”

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu