İş

Şarkıcı Emrah’dan Şok Eden Açıklamalar

Emrah, evvelki gün alışveriş için geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. 40’ıncı sanat yılının içinde olduğunu ve yakında yeni projeleriyle sevenleriyle buluşacağını lisana getiren 51 yaşındaki sanatçı, meslektaşlarına şöhret konusunda ihtarda bulundu. Tıpkı vakitte oyunculuk da yapan Emrah, “Şöhret sizi idare ederse aynaya baktığınız zaman kendinizi farklı görürsünüz” dedi. Müzikçi Emrah’tan şok eden açıklamalar geldi.

“Evleri Ayırdığımız Doğru Değil”

Şarkıcı Emrah ile Sibel Kirer, geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. 51 yaşındaki müzikçiden dünyaya gelen Eleysa ve Elyesa ismindeki iki çocuğunun velayetinin Sibel Kirer’e verildiği belirtilmişti. Daha evvel ‘ayrılık’ haberlerine ait açıklama yapan ikiliden Kirer, “Boşansak ortaya çıkardı, biz boşanmadık, yüzüğüm de parmağımda. Evleri ayırdığımız doğru değil” diyerek, savları yalanlamıştı.

“Ömrümün Sonuna Kadar Dağ Gibi Yanındayım”

Kızım’ isimli şarkıyı toplumsal medya hesabından yayınlayan Emrah, gönderisinde Eleysa’ya şu sözlerle seslenmişti:

Eleysa’m doğum günün kutlu olsun yavrum. 5 yaşındasın artık gözümün ışığı. Canım kızım bu müzikle sana aşkımı ilan ettim. Sen benim ciğerparemsin. Uygun ki benim kızımsın, düzgün ki senin babanım. Rabbim sana keyifli sağlıklı ve hoş ömürler nasip etsin. Şunu hiçbir vakit unutma prensesim; ömrümün sonuna kadar dağ üzere senin yanındayım. Seni seviyorum aşkım.

“Müzikten Kopulmaz”

Emrah, evvelki gün alışveriş için geldiği Nişantaşı Citys’te görüntülendi. 40’ıncı sanat yılının içinde olduğunu ve yakında yeni projeleriyle döneceğini belirten ünlü müzikçi “Ben müzikten hiçbir zaman kopmadım ki. Yaptığım işler ortada. Müzikten kopulmaz, bırakamazsınız yani” dedi.

“Siz Susun İşiniz Konuşsun”

“Ben işlerim ve projelerimle gündemde olmayı tercih ediyorum. ‘Siz susun, işiniz konuşsun derim’ ben” halinde konuşan Emrah, şöhretin kendisini yönetmesine müsaade vermediğini ve mesleği boyunca daima halkın içinde olduğunu söyledi.

Şarkıcı Emrah’dan Şok Eden Açıklamalar

Son dönemde müzikçilerin sokaklarda muhafazalarıyla gezmesini de yorumlayan ünlü isim, meslektaşlarının şöhretlerini güzel yönetmesi tavsiyesinde bulunup şöyle konuştu:

Ben insan içinde olmayı seviyorum, onlarla sohbet etmeyi, merhaba demeyi severim. Örneğin simitçiden simit ve ayran alır hem yürür hem yerim. Natürel müdafaayla gezilecek yer var gezilmeyecek yer var. Bir konser ya da programınız olur gerektiğinde kullanılır. Öbür türlü şöyle bir şey vardır. ‘Şöhret mi sizi idare ediyor, siz mi şöhreti idare ediyorsunuz?’ durumu ortaya çıkar. Orada ince bir çizgi var. Kimin sizi yönetim ettiği değerli. Şöhret sizi yönetim ederse aynaya baktığınız vakit kendinizi farklı görürsünüz. Parayı yönetmek de öyledir.

Kariyerinde 40’ıncı yılın içinde olduğunu da kelamlarına ekleyen müzikçi, müziğin mi yoksa oyunculuğun mu güç olduğu sorusu üzerine ise “Hiçbir iş kolay değil. 40 yıldır aşık olduğum mesleği yapıyorum. Bir daha dünyaya gelsem yine aynı işi yapmayı isterim. Müzik bir sevdadır, aşktır, oyunculuk da öyle” tabirlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu