Yaşam

Kuruluş Osman 126.Bölüm izle Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV’nin nefes kesen dizisi Kuruluş Osman dün akşam 126. bölümüyle ekrana geldi. Senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı ve Bozdağ Film imzasıyla gösterilen Kuruluş Osman’da başrolü Burak Özçivit oynuyor. Kurgusal tarihi dizileri izlemeyi sevenlerin ve tekrar izlemek isteyenlerin favorisi olan dizinin yeni bölümünü kaçıranlar için; Kuruluş Osman son bölüm tek parça tam izleme ekranı…

Kuruluş Osman son bölümde; Bursa Tekfuru Valens, Türkleri tüm dünyadan silmeye yemin etmiştir. Çok sayıda Türkmen basına baskın düzenledi. Kargın aşiretinin yanına bizzat kendisi gitti.

Her yer ateş yerine döndü. Alçiçek ve kamptaki herkes çadırın içinde mahsur kalır. Aktemur ise Tekfur Valens’e karşı tek başına savaşırken ağır bir kılıç darbesi aldı.

Kargın aşiretine yapılan baskını öğrenen Malhun Hatun, hemen yardım istemek için yola çıkar. Bu sırada İsmihan Sultan, Osman Bey ile Sultan Mesud’u esir alıp zindana atmıştır. Osman Bey zor durumda kalsa da yenilgiyi kabul etmeyecektir.

Başına binlerce çorap örülse de, üzerine birden fazla oyun oynansa da Osman Bey fetih hedefinden vazgeçmeyecektir. Köprühisar Türk yurdu olacak.

Gazan Han’ın komutanı Esrigün ve evlatlık kızı Konya’ya ayak bastı. Esrigün’ü karşılayan Bala Hatun, Osman Bey ile Esrigün arasında nasıl bir ilişki olduğu sorusuyla baş başa kalır.

Kuruluş Osman Önceki Bölümde Neler Oldu?

MALHUN HATUN ZİNDANDA!

Malhun Hatun, İsimhan Sultan’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanarak hapse atıldı. İsmihan Sultan, kendisine yalancı şahitlik yapacak birini arıyor. İsimhan Sultan, Bengi Hatun’u lehine tanıklık etmesi için ikna edebilecek midir? Osman Bey, Malhun Hatun’u zindanda bırakmamaya kararlıdır, Söğüt’e baskın yapacaktır ama tüm oklar üzerineyken nasıl bir plan yapacaktır?

BENGİ HATUN’UN KARARI NE OLACAK?

Bengi Hatun, Malhun Hatun’un kurtuluşunun tek şahididir. Bala Hatun bunun farkındadır ve Bengi Hatun’u ikna etmek için elinden geleni yapacaktır. Bengi Hatun, İsimhan Sultan’ın mı yoksa Osman Bey’in mi tarafını tutacak? Bengi Hatun doğruyu söylerse Alçiçek’in hayatı tehdit edilir. Osman Bey, Bengi Hatun doğruyu söylemezse Söğüt’ü yazdıracaktır. Osman Bey, Malhun Hatun’u kurtarabilecek mi?

TEKFUR VALENS’İN YENİ PLANI NEDİR?

Bursa Tekfuru Valens, Osman Bey’in Sultan Mesud’u tahta çıkarmak istediğini biliyor. Böyle bir şey olursa Konya’nın daha da güçleneceği aşikar. Tekfur Valens bunu telafi etmek için ne yapacak?

İSMİHAN SULTAN’IN OSMAN BEY’E TUZAĞI!

İsimhan Sultan, Osman’a büyük bir tuzak hazırlamaktadır. Al-i Selçuk’un en büyük muhafız birliğini görevlendirir. Osman Bey güzelce köşeye sıkıştırılıyor. Osman Bey bu çıkmazdan nasıl kurtulacaktır?

Kuruluş Osman 126. Kısım Tek Modül İzleme Ekranı

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu