Haber

Kayseri Akmescit’e 7 milyon liralık asfalt yatırımı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza yolu üzerinden Bünyan ilçesine bağlı Akmescit Mahallesi’ne giriş çıkış yapan ana yollarda ve ihtiyacın olduğu kesimlerde altyapısıyla birlikte 7 milyon TL’ye mal olan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. mahallede lazım.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her fırsatta ilçeleri gezerek oradaki hizmetleri yerinde incelerken, bu kapsamda Bünyan ilçesine bağlı Akmescit Mahallesi’ni de ziyaret etti.

SAKİNLERDEN TOGG’A YOĞUN İLGİ

Belediye Başkanı Büyükkılıç, Akmescit Mahalle Muhtarı Fahrettin Kılıç ile birlikte mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla görüşmeye geldi. İlçeyi gezerken yerli ve milli otomobilin sürdüğü Togg, Kayseri’nin ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Togg’a mahallelinin yoğun ilgisi oldu. Önder Büyükkılıç, vatandaşlara, ‘Şimdi Togg ile geliyoruz. Allah razı olsun, sahip çıkalım inşallah” derken mahalle sakinleri, “Allah utandırmasın başkanım. Allah razı olsun” diye dua ettiler.

SAKİNLER LİDER BÜYÜKKILIÇ’I Kucakladı

Mahalle esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Büyükkılıç, kahvede sohbet ettiği mahalle sakinleri tarafından da kucaklandı. Önder Büyükkılıç, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette mahalle sakinlerinin talep ve niyetlerini dinledi. Önder Büyükkılıç, Tomarza yolu üzerinden Akmescit Mahallesi’ne giriş çıkış yapan ana yollarda ve mahallede ihtiyaç duyulan kısımlarda da sıcak asfalt çalışmalarını nezaret etti.

Sözlerini tuttuklarını vurgulayan Lider Büyükkılıç, yol çalışması kapsamında 7 milyon TL’ye mal olan 7 bin ton asfaltın kullanılacağına dikkat çekerek, “Yüklenici firmamıza ve ekibimize çok teşekkür ediyorum. asfalt çalışmaları için Bu işin mali değeri 7 bin ton ve 7 milyon TL. İyi şanslar, iyi şanslar. Verdiği sözü tutan, yapılamaz demeyen, söz verdikten sonra hayata geçirmek için ne gerekiyorsa yapan bir anlayış en önemli ilkemizdir. O anlamda talepler de buna uygundu ve aynen uyguladık. Bu insanlara ne yapabiliriz? “Bunu içtenlikle kabul ediyorum” dedi.

Akmescit Mahalle Muhtarı Fahrettin Kılıç, Büyükkılıç’a yol çalışmasından dolayı teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımdan Allah razı olsun, çok teşekkür ediyoruz. Mahallemin insanlarına çok teşekkür ederim. Yapılan asfalt çok güzel oldu” dedi.

,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu