Ekonomi

Valor yeni HBAR staking ETP’sini başlattı

TORONTO – DeFi Technologies Inc. Valor Inc., (NEO: DEFI) (GR: MB9) (OTC: DEFTF) şirketinin bir yan kuruluşudur. fiziksel olarak desteklenen yeni bir Borsa Yatırım Ürünü (ETP) olan Valor HBAR Staking ETP’nin lansmanını duyurdu. Hashgraph Association ile işbirliği içinde oluşturulan bu ürün, yatırımcılara, Hedera Hashgraph’ın çevre dostu ve verimli hisse kanıtı konsensüs mekanizmasıyla bilinen yerel kripto para birimi HBAR’a basitleştirilmiş erişim sunmayı amaçlıyor.

Valor HBAR Staking ETP, XETRA gibi geleneksel borsalar aracılığıyla kripto para birimlerinin kurumsal yatırımcılara erişilebilirliğini genişletmek için tasarlanmıştır. Ürünün piyasaya sürülmesi, Valour’un fiziksel olarak desteklenen dijital varlık ürünleri portföyünü genişletmeye yönelik devam eden çabalarıyla paralellik gösteriyor. Şirket daha önce dijital varlık alanına olan bağlılığını güçlendirmek için Bitcoin Suisse ile bir ortaklık kurmuştu.

Hedera Hashgraph, kripto para piyasasında 2,5 milyar dolarlık piyasa değeri ve küresel anlamda ilk kırk kripto para arasında yer almasıyla ön plana çıkıyor. Fortune 500 şirketleri ve önde gelen akademik kurumlardan oluşan bağımsız bir kurul tarafından yönetilen Hedera’nın merkezi olmayan defter teknolojisi, düşük enerji tüketimi ve sağlam güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor.

Valour’un ürün teklifleri arasında 15 Haziran 2023’te başlatılan 1Valour Bitcoin Fiziksel Karbon Nötr ETP de yer alıyor. Valour’un diğer teklifleri gibi bu ETP de denetime tabi saklama kuruluşlarında tutulan dijital varlıklarla destekleniyor ve bu da şirketin güvenli ve çevreye duyarlı yatırım konusundaki kararlılığını gösteriyor seçenekler.

Valour’un ana şirketi DeFi Technologies, sektör lideri Web3 teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanarak geleneksel sermaye piyasalarının merkezi olmayan finansla entegrasyonuna öncülük etmeye devam ediyor. Bu yaklaşım, yatırımcıların gelişen finansal ekosisteme erişimini demokratikleştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu haber, DeFi Technologies Inc. tarafından yapılan bir basın açıklamasına dayanmaktadır ve Amerika Birleşik Devletleri’nde bir satış teklifi veya menkul kıymet satın alma teklifi talebi teşkil etmemektedir. Teklif edilen menkul kıymetler, ABD Menkul Kıymetler Yasası kapsamında tescil edilmemiştir ve kayıt olmadan veya bu kayıttan muafiyet olmadan Amerika Birleşik Devletleri’nde teklif edilemez veya satılamaz.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu