Yaşam

Somer Gerçekleri Öğreniyor: Üç Kız Kardeş 28. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

İclal Aydın’ın birebir isimli yapıtından uyarlanan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş son kısmıyla yeniden izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Her hafta Salı günleri izleyici karşısına çıkan dizinin başrollerinde ise İclal Aydın, Reha Özcan, Mahsus Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu üzere başarılı isimler var. Yeni kısmı heyecanla beklenen romantik dram cinsindeki dizinin yeni kısım fragmanı da yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 28. kısım fragmanı ve son kısım özeti…

Üç Kız Kardeş son kısmında; Bebeğini kaybeden Türkan büyük bir acı içinde meskene dönerek Mine’nin bebek katili olduğunu tüm aileye haykırır.

Mine’nin savunmasıyla Türkan’ın dedikleri havada kalmış gibi olsa da Rüçhan bu işin peşini bırakmaz.

Türkan’ın bebeğini kaybetmesinin akabinde içten içe torun bekleyen Sadık ise Nesrin’e karşı daha da öfkelenir.

Nesrin’in kızını ziyareti beklenenin tersine anne kızın ortasını uygunca açar. Başka tarafta Rüçhan ise Sevilay hakkında daha fazla bilgi sahibi olur.

Mine ile güzelce restleşerek morali bozulan Türkan, Somer’in üç kız kardeşi bir araya toplamasıyla mutlu olur.

Mine’nin Türkan’ı zehirlediğini öğrenen Rüçhan Mine’yi konaktan kovarken Türkan’ın bu gerçekle Mine’ye yaklaşımı apayrı olur.

Üç Kız Kardeş yeni kısım fragmanında ise; Tüm konutlarda başka ayrı acılar yaşanırken Mine için gelen polisler herkese bir oh çektirir.

İşte Üç Kız Kardeş 28. Kısım Fragmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu