Yaşam

Sit alanına izinsiz yapı yapmaktan yargılanan CZN Burak: Ben suçsuzum, babam yaptı

CZN Burakolarak bilinen fenomen yöneticisi Muhammed Burak Özdemir, babası İsmail Özdemir kendini dolandırdıİddiayla ilgili bir hata beyanı yaptıktan sonra suçlamayı geri çekmekHer ne kadar acı çekse de babasıyla olan ortaklığını sonlandırıp kendi işini kurdu. senin restoranınaçıldı.

baba oğul l, ‘Kentsel Koruma Alanı’yerinde izinsiz binaYaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyorlar. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi‘de görülen duruşmada tutuklu sanık Muhammed Burak Özdemir ve sanık avukatları hazır bulundu.

‘Suçlamaları kabul etmiyorum, babam gerekli izinleri aldığını söyledi’

Duruşmada savunmasını yapan sanık Özdemir şunları söyledi: ”Babam bu konuyla ilgileniyordu. Tadilatın başladığını ve tüm izinlerin alındığını söyledi. Tadilatla ilgili herhangi bir işlemim yok. Babamın Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan izin alıp almadığını bilmiyorum, gerekli izinleri aldığını söyledi. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum. “Beraatımı istiyorum”söz konusu.

duruşmada Muhammed Burak Özdemir’in avukatıMüvekkilinin gayrimenkulle ilgili rastgele bir hareketinin olmadığını söyleyen beraat etmesidiye sordu.

Sanık İsmail Özdemir’in avukatı, müvekkilinin belediyeden izin aldığını belirterek, belediyeden gelen yazıya cevabında şunları söyledi. Kültür Varlıklarını Koruma KuruluYönetim Kurulu’ndan yanıt gelmediğini, meclisin tadilat yapıldıktan sonra karar verdiğini söyleyerek beraatını istedi.

Ara kararını açıklayan mahkeme, eksik kalan konuların giderilmesini talep ederek duruşmayı erteledi.

Duruşmanın ardından duruşma salonu önünde açıklama yapan Özdemir, şunları söyledi: ”Restoranımızın yapımıyla ilgili açıklamamızı yaptık. Restoranda oturan kişi, yanındaki binada inşaat yapıldığını ancak sadece tadilat yapıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. “İfademizi verdik ve gidiyoruz”İfadelerini kullandı.

kizilcahamam-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu