Haber

İstanbul’da Ev Sahibi Kiracısını Vurdu, Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde ev sahibi, anlaşamadığı kiracısını çocuklarının gözü önünde kurşunladı. Deli tarafından kurşun yağmuruna tutulan adam hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise kaçan cinayet zanlısının ev sahibini her yerde arıyor.

Olay, saat 15.50 sıralarında Gaziosmanpaşa ilçesi Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, konut sahibi Ertuğrul Deniz Ö. 15 yıldır kiracısı olan Hüseyin Asar’ın kirasına zam yapmak istedi. Kiracı Hüseyin Asar ise yüksek bulduğu zam teklifini kabul etmedi. Daha sonra ikili arasında telefonda tartışma çıktı. Tartışmanın ardından sunucu Ertuğrul Deniz Ö. spor Oturma odasına götürmek için evine gelen Hüseyin Asar’a kurşun sıktı. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yapan Hüseyin Asar’ı hastaneye kaldırdı. Asar, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan Hüseyin Asar’ın eşinin daha önce de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kiracı Hüseyin Asar’ın vurulduktan sonra olay yerinden kaçarak çevredekilerden yardım istediği görülüyor. Saldırıyı düzenleyen Ertuğrul Deniz Ö. Polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu