Ekonomi

İSG CEO’sundan emeklilik kararı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG) CEO’su Berk Albayrak emekli olma kararı alarak görevinden ayrıldı. Uzun yıllar çalıştığı kurumda Berk Albayrak için,

27 Ekim 2023 Cuma günü meslektaşlarımız için veda töreni düzenlendi.

Son 2 yıldır İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda (ISG) CEO olarak görev yapan ve daha önce Operasyon Müdürü (COO) ve Teknik Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Berk Albayrak, 13 yıl sonra emekli olmaya karar vererek kuruma veda ediyor. yıllık hizmet.

31 Ekim 2023 tarihinde ISG’den emekli olacak Berk Albayrak’ın yerine havalimanının işletmecisi Malezya Havalimanları Grubu CEO Vekili Mohamed Rastam Shahrom atandı. Berk Albayrak için 27 Ekim’de havalimanında veda töreni düzenlendi. 2023, yönetici ve çalışma arkadaşlarının katılımıyla.

Sabiha Gökçen Havalimanı üst yönetiminin yanı sıra HEAŞ Genel Müdürü Faruk Kacır, Sabiha Gökçen Havalimanı Gümrük Müdürü İlhami Demirci ve Türkiye Hudut ve Kıyı Sağlığı Genel Müdürlüğü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Sorumlu Hekimi Hasret Gündüz’ün katıldığı veda törenine ortak anılar damgasını vurdu. Özellikle şiddetli pandemi döneminde yaşananlar, sonrasında hızla artan yolcu sayısı ve Berk Albayrak’ın büyüme sürecindeki özverili çabaları hatırlatıldı.

 

Albayrak: “Bugün ISG dünyanın en hızlı büyüyen havalimanıdır”

Berk Albayrak veda konuşmasında Sabiha Gökçen Havalimanı’nın çok büyük bir aile olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu büyük ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum ve minnettarım. Destek ve katkılarından dolayı meslektaşlarıma ve paydaş kurum yöneticilerine teşekkür ediyorum. Milyonlarca insanı ağırlayan bu kuruluş ancak büyük işbirlikleri ile iyi hizmetler üretmektedir. Pandemi ve sonrasında birlikte elde ettiğimiz rekor başarı hepimizin eseridir. Sabiha Gökçen Havaalanı; Ana faaliyet alanı havalimanı işletmeciliği olan Malaysia Airport Holding gibi küresel bir yapının deneyimi ve marka değerleri ile güçlü bir şirket kültürüne sahiptir. İşte bu birikimden dolayı; Bugün ISG dünyanın en hızlı büyüyen havalimanıdır. 22 yıldır hizmet veren Sabiha Gökçen’in geleceğini hiç bu kadar parlak görmemiştim. Görevi devredeceğim tecrübeli ekip; İkinci pistin açılması ve güçlü liderliğin katkısıyla şirketin başarısını daha da ileriye taşıyacak. Buna tüm kalbimle inanıyorum ve yakın geleceği sabırsızlıkla bekliyorum.” söz konusu.

 

Mohamed Rastam: “Yaptığı her şey için ona derin bir şükran borçluyuz.”

Berk Albayrak’ın istifasının ardından CEO görevini üstlenecek Muhammed Rastam, şirketin başarısını sürdürmek ve daha da büyütmek için büyük çaba göstereceklerini vurguladı.

“Berk Albayrak’ı şirketimize gösterdiği üstün liderlik ve havacılık sektörüne yaptığı katkılardan dolayı tebrik etmek istiyorum. Organizasyon olarak en zor zamanlarımızdan birinde bize büyük destek sağladı. Yaptığı her şey için kendisine derin bir şükran borçluyuz. yapıldı.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu