Haber

Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci, Akşehir halkıyla bir araya geldi

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen kariyer günleri çerçevesinde Akşehir’e gelen ve sevenleriyle buluşan eski milli futbolcu ve futbolcu. sporyorumcu Nihat Kahveci etkinlikte başarı öyküsünü anlattı.

Kariyer günleri etkinliği öncesinde etkinliğin moderatörlüğünü üstleneceği TV Spor Spikeri Hakan Gündoğar ve eşiyle birlikte Akşehir’e seyahat eden Nihat Kahveci, Akşehir’in doğal ve kültürel güzelliklerine hayran kaldı. Kahveci’ye yaptığı gezide futbolcuya Akşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel ve Belediye Özel Kalem Müdürü İsmail Kıyıcı eşlik etti. Nihat Kahveci ve beraberindekiler, Nasreddin Hoca Köşkü, restore edilen tarihi kilise, Akşehir Belediyesi Takkazlar Konağı, Akşehir’deki Nasreddin Hoca Türbesi gibi yerleri ziyaret ederek burada görev yapan Akşehir Spor U17 ekibinin çalışmalarını takip ederek buradaki gençlere tavsiyelerde bulundu. . verilmiş.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile Akşehir gezisinde Nasreddin Hoca Evi’nde de bir araya gelen Nihat Kahveci, Akşehir’in harika bir şehir olduğunu belirterek, “Salih Belediye Başkanımız Akşehir’i çok güzelleştirmiş, kendisine çok teşekkür ediyorum. Nasreddin. Hoca Akşehir’de “Mizahı ve analitik zekasıyla hepimizin tanıdığı ve hayran olduğu biri. Nasreddin Hoca’yı bu güzel evde anıp fıkralarını dinledik. Akşehir çok güzel bir yer mutlaka ziyaret etmelisiniz. Muhteşem bir doğa, muhteşem bir yer herkesi bizzat davet ediyorum” dedi.

Akşehir ziyaretinin ardından Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen profesyonel günler etkinliğine giden Nihat Kahveci, TV Spor Spikeri Hakan Gündoğar’ın moderatörlüğünde düzenlenen programda Akşehirli futbolseverlerle buluştu. Etkinlikte bir konuşma yapan Önder Akkaya, profesyonel günler etkinliğinin ilkini gerçekleştirdiklerini belirterek, bundan sonraki süreçte de birçok sanatçı, sporcu, bilim insanı ve başarı öyküsü olan Akşehirlileri bir araya getirmeye devam edeceklerini söyledi. . Önder Akkaya, “Etkinliklerimiz sayesinde gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını ve kariyer planlamalarını daha iyi yapmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Akkaya’nın konuşmasının ardından moderatör Hakan Gündoğar ile kariyer günlerinden bahseden Nihat Kahveci, futbola nasıl başladığını, A Milli Takım’la dünya kupasında attığı gol olan Beşiktaş’a gidiş hikâyesini ve futbolunu anlattı. İspanya’da günler. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Kahveci, “Yurt dışında futbol oynarken oraya futbolcu Nihat olarak gitmedim. Türk insanını temsil edecek bir karakter olarak oraya gittim. Bu yüzden elimden geleni yaptım. Sahada başarılı olmak.Saha dışında bahsettiğim 2002 yılı bizim de bakış açımız.O zamanlar yurt dışı inanılmaz kötüydü.Oraya gittim o takımı şampiyonlar ligine çıkardım Real’i getirdim. Sociedad Türkiye’ye deveyle gezilir diyenler ve hatırlayan varsa Real Sociedad ile olimpiyatlarda 70 bin kişinin önünde Galatasaray maçı oynamıştık.Gelip İstanbul’u gördüler Türkiye’yi ‘Gördüler’ hepsi özür diledi bana göre. Benim için asıl başarı buydu. Ülkeme bakış açım kötü olduğu için onu değiştirdiğim için de mutluydum” dedi.

Programın sonunda Başkan Akkaya, Nihat Kahveci ve moderatör Hakan Gündoğar’a plaket takdim ederken, Nihat Kahveci de hayranlarının getirdiği formaları, fotoğrafları ve afişleri imzaladı. – KONYA

gorelehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu