Yaşam

ELLE Style Awards 2023’te ödül alan Eda Ece’nin depremzedelerle ilgili sözleri tepki çekti

ELLE Style Avards 2023 dün gece yılın en şık, başarılı ve ilham veren isimlerini ödüllendirdi. Daha önce dergi kapağında yer alan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece de gecede “ELLE Yılın Kapak Kızı” ödülüne layık görüldü. Ödülünü almak için sahneye çıkan Ece, depremzedeler için söylediklerine tepki gösterdi.

“KİMSENİN ACILARINI ÜZERİNE GETİRMİYORUM”

Sözleri nedeniyle linç edilen Eda Ece dün gece yaptığı açıklamada, “Özgür bir birey olarak kendi özgürlüğümü ve başkalarının özgürlüğünü savunan istihbaratçılardan değilim. kötü niyetli ve olumsuz bakmak için linç ekibi. Asla kötü niyetle kimsenin acısını ve travmasını tetikleyecek bir şey söylemeyi düşünmedim.” söz konusu. Bugün yeni bir açıklama yapan ve kendisi hakkında özeleştiri yapan Eda Ece, acısıyla kimsenin dalga geçmediğini belirtti. Ece ifadesinde, “Deprem kurbanlarının acısı, travması şaka gibi lanse ediliyorum. Konuşmanın tamamını dinlemeyenler bana ‘Onu da yapamazsın’ diyorlar. Ben kimsenin acısını, travmasını, felaketini mizah etmedim.” Eleştiriyorum ama siz yönetim şeklinden memnun olduğunuzu söylüyorsunuz, bu da sizin görüşünüz. Görüş farklılığı olabilir, herkesin görüşü. Sadece şaka yaptım” dedi.

*#araba*1702*#araba*

Hakkında yapılan “İban atı yardımları gönderelim” yorumlarına tepki gösteren oyuncu, “Pişman olduğum tek şey insanların acısını alıyormuşum gibi gösterilmesi. Kalbimi Allah biliyor. Kırmak için yapmadım. kimsenin kalbine.’İban at yardımlarını geri gönderelim’ diyorlar.Yardımınızın benimle ne alakası var?Ne dediğimi söyledim mi?Zaten bu konuda şaka yapmadım.Asla yapmam.Ben daha çok Sizden daha duyarlıyım, bu konuda sarsıldım.Ben de hepiniz gibi hala elinden gelenin en iyisini yapan bir insanım.”

*#araba*2276*#araba*

Bir konuda kendisini eleştiren oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendimle ilgili eleştirebileceğim tek bir şey var. Özgürlükten bahsedip, ben özgür olayım deyip başkası seçsin alkışlasın da özgür olmayacak.. “Kimsenin özgür iradesine müdahale edemem. Keşke konuşmanın sonunda ne olursa olsun herkesin kendi seçimi olduğunu söyleseydim. İnsanlarla alay ettiğimi kabul etmiyorum.”

*#araba*3164*#araba*

Şubat ayında yaptığı dergi çekimiyle ödüle layık görülen Eda Ece, “Ocak ayında onunla ortak çalışarak kapak kızı oldum. Öyle bir durumdaydım ki oyunculuk ve şöhret işe yaramaz hale geldi. Hayvan hakları için de çalışıyoruz. Bunların hepsini arka planda ben yaptım Herkes beni Yasak Elma dizisindeki neşeli Yıldız olarak biliyor ama aslında kan akıyordu Bu sene çok farklı bir seneydi haftaya düğünüm var Yaptığımız her şeyi o düşündü sallama bölgesine başkaları tarafından yapıldı sandıktan anladık çok travmatik bir yıldı pandemiden kurtulduk 6.dönemde dizim bitmedi ve beyin sarsıntısı geçirdim. Seçimden falan bahsediyordum, gerginlikten eğildim.”

Depremzedelerle ilgili sözleri tepki çeken Eda Ece, kendini şöyle savundu: Kötü niyetle söylemedim. Eda Ece’nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladıcesme-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu