Haber

Efkan Ala: “Erdoğan’ın bölgedeki hakimiyeti bir kez daha dünya tarafından kabul edildi”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “Muhtarlar Toplantısı” programı çerçevesinde Mustafakemalpaşa’da 131 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi’ndeki toplantıya AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, Bursa İl Tarım Müdürü İbrahim Acar, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, AK Parti katıldı. İlçe Başkanı Mutlu Turgut. , idari yöneticiler ve muhtarlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Mehmet Kanar, desteklerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ederken, Aktaş, Bursa’nın 1061 mahallesinin tamamına hizmet vermek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

“Erdoğan’ın bölgedeki hakimiyeti bir kez daha dünya tarafından kabul edildi”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala ise konuşmasında, “Bursa gibi dünyada 120’den fazla ülkeye ihracat yapan bir ildeyseniz dünyanın sorunlarına değinmeden geçemezsiniz, dokunduğunuz konulara değinmeden geçemezsiniz” dedi. Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu bu şehirde vicdan, şu anda içinde bulunduğumuz durumu görüyorsunuz, Türkiye’nin yeni yüzyılın başladığı bir dönemde, bugüne kadar yapılanların önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Dünya lideri olarak kabul edilen lider Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgedeki varlığı bir kez daha dünya tarafından kabul edildi. Türkiye olarak biz de bölgemizde kurulan masada koltuğu olan bir ülkeyiz. şu ana kadar ne yapıldıysa o masada bir menümüz olurdu. Bu ülkede hiçbir sofrada menümüz olmaz” dedi.

İsrail’in Filistin’e yönelik soykırımını değerlendiren Ala, İsrail’in devlet gibi davranmadığını, hastaneleri vurarak binlerce masum insanı öldürdüğünü belirtti.

“Millet bize bu makamları hizmet için emanet etti”

2023 genel seçimlerinin başarılı geçtiğini belirten Ala, “Kongremizi yaptık, tecrübe ve yeniliği buluşturduk, yüzde yetmiş yeniledik, kazandığımız seçimin ertesi günü Yeni Türkiye Yüzyılı sloganıyla çalışmalarımızı sürdürdük. “Daha yapacak çok işimiz var. Millete hizmet etmek için tuttuğumuz makam büyük, küçük. “Olmaz, millet bize bu makamları hizmet etmemiz için emanet etti. Görev süremiz boyunca bu güveni en iyi şekilde temsil etmek bizim en büyük görevimizdir” dedi.

Ala’nın konuşmasının ardından toplantı basın mensuplarına kapalı olarak devam etti. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu