Haber

Cumhur İttifakı’ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, SKM’nin açılışında konuştu

Cumhur İttifakı’nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, İlkadım ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

Ulugazi İlçesi 100. Yıl Bulvarı’ndaki açılış töreninde konuşan Doğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Şubat’ta Samsun’da düzenleyeceği mitinge vatandaşları davet etti. Doğan, SKM’nin açılışında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Biz her şeyden önce dava partisiyiz ve davalarımız makamla değil gönülden oluşur. İnşallah Cumhur İttifakı’nın Samsun’un 17 ilçesindeki zaferini el ele vererek taçlandıracağız. Atakum ve İlkadım’ı 5 yıl aradan sonra yeniden AK Partili belediyeyle buluşturmak. Amacımız “Samsun’da Cumhur İttifakı gereğini yaptı” dedirtmek. Kapı kapı dolaşarak Samsun’u hep birlikte ileriye taşıyacağız.”

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Samsun mitinginin her zaman olduğu gibi coşkulu geçeceğini belirtti. Köse, “15 Şubat Perşembe günü Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz mitingimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterecek. Büyük buluşmada Samsun yine tarihi günlerinden birini yaşayacak. Hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Tüm halkımızı davet ediyorum. Büyük Samsun Mitingimize halkımızı bekliyoruz.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, ilçe belediye başkanları, AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı belediye başkan adayları, örgüt üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İlkadım Mahallesi. katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu