Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP’nin 100. yıl etkinliklerine katıldı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 100’üncü yılı münasebetiyle 8-9 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenen etkinliklere katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK üyeleri, parti meclis üyeleri, il, kadın ve gençlik kolları başkanları, milletvekilleri, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları ve 81 ilden 1.922 partiliyle Aslanlı Yol’da yürüyen Cumhurbaşkanı Ahmet Aras Ata’nın karşısına çıktı. . .

“BABAMIZIN BİZE GÖSTERDİĞİ YOLDAN İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Muğla heyetiyle birlikte yeniden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan Başkan Aras, “Kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. yıl kutlamaları kapsamında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyorum.” Mensubu olmaktan gurur duyduğum güzel ülkemize, “Atalarımızın bize gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

100. Yıl Buluşması programı kapsamında Anıtpark’ta düzenlenen etkinlikte, kısa film gösterimi ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu gösterisinin ardından geçmiş dönem başkanlarına plaketleri takdim edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından Candan Erçetin, sevilen şarkılarını ve marşlarını seslendirerek alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Kutlamaların ikinci gününde ise, sözlerini Bujor Hoinic’in CHP’nin 100. yılı kutlamaları için yazıp bestelediği Cumhuriyet Marşları ve 100. Yıl Marşı, orkestra şefi Hakan yönetimindeki gençlik korosu tarafından ilk kez seslendirildi. Doruklu ve koro şefi Korhan Doğan.

Katılımcıların büyük beğenisini toplayan gençlik korosu konserinin ardından Muharrir Sunay Akın, ‘Aydınlanma Yolunda CHP’ adlı gösterisiyle davetlilere CHP’nin tarihini hikayelerle anlattı.

Etkinlikler kapsamında 10 Eylül’de CHP 100. Yıl Hatıra Ormanı açıldı ve 1.923 ağaçtan oluşan 100. Yıl Ormanı’nın ilk fidanları dikildi.

akincilarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu