Haber

Beyoğlu’nda 4 kişinin öldüğü silahlı kavganın yargılanmasına başlandı

Beyoğlu’nda iki aile arasında çıkan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla ilgili olarak 3 müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Mürsel Ağrı’nın yargılanmasına başlandı.

İstanbul 39. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanık Mürsel Ağrı, müştekiler Mehtap Giray ve İhsan Giray ile tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada savunmasını yapan tutuklu sanık Ağrı, kızı ile damadı Berk Enes Giray arasında tartışma yaşandığını, bu sorunu çözmeye çalıştıklarını, eşi Hulusi Giray’ın da dükkanına geldiğini söyledi. konuşmak.

Aynı anda yanlarına gelen damadı ve kuzeni Burak Giray’ın da sonlu olarak dükkandan çıkıp peşlerine düştüğünü belirten Ağrı, “Beklentim Hulusi abinin de gelmesiydi biz de gelirdik. Kavgayı ayırın.arabadan indiğimde taraflar sakinleşti ama bizi görünce tekrar kavga etmeye başladılar.o sırada silah patladı.ayaklarımdan kanlar akıyordu.ben etrafa bakıyordum çünkü bize ateş edecek kimse yoktu.Hulusi abinin elindeki silahı gördüm.Aklımı kaybettim hemen geri çektim.O an ani bir refleksle ve ölümün dehşetiyle silahımı çıkardım Hulusi abi bana döndü. Hulusi onu vurduktan sonra bende yok.” ifadelerini kullandı.

Vurduğu kişilerin telefonuna oğlum olarak kaydedildiğini belirten Ağrı, “Hulusi öz kardeşimle ilgiliydi. Vurduğum kişiler düşmanım değildi. Üzücü olan da burası.” söz konusu.

Sanık Ağrı, daha önce de kayınbiraderi Mahmut Akçay ile damadı arasında tartışma çıktığını da ifade etti.

Duruşmada ifade veren Sevilay A, kavga sesleri duyup dışarı çıktığını belirterek, “Hulusi bey ve kayınbiraderim Mürsel Ağrı da geldi. İkisi araçtan inince, arbede yeniden başladı ve Berk Beytullah’a sarıldı, baldırından vurdu. Ben sağlık görevlisi olduğum için Beytullah’a ilk müdahaleyi yaptım. Bunun dışında bir şey görmedim.” dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Mürsel Ağrı’nın tutukluluk halinin devamına karar vererek eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İddianameden

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 27 Temmuz’da Beyoğlu’nda iki aile arasında çıkan arbedede Hulusi Giray’ın Beytullah Akçay’ı kardeşine ait tabancayla öldürdüğü, İrfan Akçay ile Mürsel Ağrı’yı ​​da yaraladığı belirtildi. , 2021.

İddianamede Mürsel Ağrı’nın Hulusi Giray, damadı Berk Enes Giray ve Burak Giray’ı da vurarak öldürdüğü belirtildi.

Giray ve Mahmut Akçay soyadlı kişilerin hisselerini paylaştığının belirtildiği iddianamede, aralarında husumet olduğu ve kargaşanın bu nedenle çıktığı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu